Η εγκληματική οργάνωση Νο3 είναι της FIFA

του Κώστα Καίσαρη
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν η συνάντηση Γκαγκάτση-Βρέντζου είχε νόημα και ουσία, θα γινότανε φόρα παρτίδα σε δημόσιο χώρο; Σε ό,τι έχει να κάνει τώρα σχετικά με τον Ολυμπιακό, όλη η πιάτσα ξέρει ότι ούτε να ακούνε το όνομα Γκαγκάτσης (φωτό) δεν θέλουνε. Κατά τα άλλα, την Τρίτη πρωί πρωί μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό ο Αιμίλιος Κοτσώνης. ΣτηνVIP πτέρυγα. Μακριά και αλάργα δηλαδή από την πτέρυγα που είναι ο Γιαννουσάκης για την ίδια υπόθεση. Αλλωστε έχει υποβληθεί και αίτημα να μην έχουν καμία επαφή ο ένας με τον άλλον. Από πλευράς Γιαννουσάκη δηλαδή, που «μίλησε» στην ανακρίτρια.
Τέλος καλό, όλα καλά στην ΑΕΚ. Με τον Τραϊανό Δέλλα, παρά το γεγονός ότι είναι δυο μέτρα άντρας, να δείχνει τεράστια ευλυγισία. Με τις διευκρινίσεις που έδωσε αλλά και την κατηγορηματική δήλωσή του: «Δεν πρόκειται να προδώσω ποτέ τον άνθρωπο που με έφερε εδώ». Δηλαδή τον Ανδρέα Δημητρέλο. Σχετικά τώρα με την ΑΕΚ, υπάρχει κινητικότητα και σε ό,τι έχει να κάνει με την ΕΠΟ. Τηλέφωνα δηλαδή σε ενώσεις για να στηρίξουν την προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας, για έκπτωση της διοίκησης της ΕΠΟ. Μπορεί δηλαδή να διαψεύσθηκε μετά βδελυγμίας η συνεργασία με τον Βίκτωρα Μητρόπουλο, αλλά με τον Αχιλλέα Μπέο μέσω της ΕΠΣ Βόλου, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Υπάρχει άλλωστε κι ο συνδετικός κρίκος: Ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος.
Και μια και η κουβέντα πήγε έστω και με έμμεσο τρόπο στη διαιτησία, είναι ηλίου φαεινότερον ποιος είχε λόγους και σοβαρούς μάλιστα, να βάλει τον κοριό στο αυτοκίνητο του Ζωγράφου. Κι επειδή δεν πρέπει να είμαστε εμπαθείς, να δώσουμε έναν πόντο στον Σταύρο Κοντονή. Για την εξήγηση, δηλαδή, που έκανε στον Αρη, σχετικά με τα μπαράζ για να ανέβουν στη Βήτα Εθνική οι επιλαχόντες της Γάμα: «Δεν είναι δικιά μου δουλειά η εφαρμογή των κανονισμών. Αφορά την ΕΠΟ και το αυτοδιοίκητό της». Ετσι όμως έχουνε μάθει τόσα χρόνια τα καρντάσια της Θεσσαλονίκης, έτσι ξηγιόνται. Είτε ΠΑΟΚ είναι είτε Αρης είτε Ηρακλής, με το παραμικρό τρέχουν στον υπουργό. Ετσι τους είχανε μάθει οι Βενιζέλοι, οι Ορφανοί και οι Ιωαννίδηδες. Κι επειδή η ταπεινότητά μου είναι που έχει γράψει εδώ στο «Goal» για πρώτη φορά σχετικά με τους επιλαχόντες της Γάμα Εθνικής, να δώσουμε και την είδηση: Προς το παρόν, τα μπαράζ ξεχάστε τα.
Τι μπαράζ να γίνουν και με ποιους ποδοσφαιριστές; Ο Αρης που έχει κάτσει απάνω στο αγγούρι είναι σταντ-μπάι και περιμένει. Οι άλλες ομάδες, Κηφισιά κλπ., πού να βρούνε ποδοσφαιριστές για να παίξουνε μπαράζ; Η σεζόν τελείωσε και οι ποδοσφαιριστές κάνουνε μπάνια. Το θέμα, λοιπόν, θα ξανασυζητηθεί όταν προκύψει. Οταν δηλαδή ΟΦΗ-Εργοτέλης δεν θα δηλώσουνε συμμετοχή στη Βήτα Εθνική. Τον Αύγουστο που θα είναι παχιές οι μύγες. Και να κλείσουμε με την εγκληματική οργάνωση Νο3. Η εγκληματική οργάνωση Νο1 ήταν με Μαρινάκη-Σαρρή-Κουρίδη κλπ. Η εγκληματική οργάνωση Νο2 αποτελείται από Μελισσανίδη-Πατέρα-Αλαφούζο. Η εγκληματική οργάνωση Νο3 είναι της FIFA μ' αυτούς που συνελήφθησαν στη Γενεύη. Με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Σταύρος Κοντονής ετοιμάζεται να καταθέσει προσφυγή στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Ζητώντας εν ονόματι της δημοκρατίας και της νομιμότητας την κατάργηση του αυτοδιοίκητου FIFA και UEFA. Πώς είναι δυνατόν να είναι ασύδοτοι, όταν παρελαύνουν στους ανακριτές της Ευελπίδων της Γενεύης; Αυτά.
Παρότι λέει ο Μπέος «δεν με ενδιαφέρει», μιλάει για τον Βαγγέλη Μαρινάκη
ΒHMA βήμα το πάει ο Μπέος. Στεπ μπάι στεπ. Από την ημέρα δηλαδή που έγινε γνωστή η πρόταση του εισαγγελέα Πούλιου για τα δήθεν στημένα. Προτείνοντας δηλαδή την απαλλαγή του Βαγγέλη Μαρινάκη και στέλνοντας για κάποια κακουργήματα τον Μπέο. Ο οποίος Μπέος,ΑΝσυμφωνήσει με τον εισαγγελέα το δικαστικό συμβούλιο και τον στείλει να δικαστεί για κακούργημα, εκπίπτει αυτόματα από δήμαρχος Βόλου. Εντονα εκνευρισμένος ο Μπέος, άρχισε να διαμαρτύρεται:
«Πώς είναι δυνατόν να παραπέμπομαι εγώ και να απαλλάσσεται ο Μαρινάκης»; «Πώς είναι δυνατόν όταν γίνεται μια ληστεία να πιάνουν τον τσιλιαδόρο κι όχι αυτόν που μπουκάρει με το Καλάσνικοφ και παίρνει τα λεφτά». Στην τελευταία συνέντευξή του είπε: «Με τον κ.Μαρινάκη υπήρξα φίλος. Με το χέρι στην καρδιά, δεν θέλω να πάθει κακό. Από την ημέρα όμως που έγινε συνομιλητής του Κούγια, δεν με ενδιαφέρει». Παρότι όμως λέει «δεν με ενδιαφέρει», μιλάει για τον Β. Μαρινάκη κι έχει βέβαια αυτό το δικαίωμα. Ταυτόχρονα είπε και κάτι άλλο: «Οταν μιλήσω θα δούνε όλοι τι έχει να γίνει. Εχω τρελαθεί και περιμένω να έρθει εκείνη η ώρα». Οψόμεθα.
Δεν γίνεται μια ζωή να τρελαίνονται μόνο οι άλλοι
ΟΛΑ σ' αυτή τη ζωή είναι δανεικά: Ο,τι δίνεις, παίρνεις. Δεν συμβαίνει πάντα, αλλά συμβαίνει συχνά. Εδώ στο «Goal» ήτανε που το είχα γράψει στις 23 Απριλίου. Οταν ανακριτής και εισαγγελέας είπανε στους διαιτητές Κάμπαξη, Αμπάρκιολη και Ιωαννίδη, τέρμα η σφυρίχτρα. Κι είχα θυμηθεί τότε τον Ζαν Σπάθα. Τον πατέρα του Ηλία. Τότε επί παράγκας δηλαδή, που όταν κάποιος διαμαρτυρότανε και φώναζε, είχε έτοιμη την απάντηση: Ετσι το είδε ο διαιτητής, έτσι σφύριξε. Κάν' του μήνυση. Είχα γράψει, λοιπόν, τότε, ότι το ίδιο ισχύει τώρα με ανακριτή και εισαγγελείς. Ετσι το είδαν, έτσι αποφάσισαν. Οποιος διαφωνεί, να τους κάνει μήνυση. Ετσι φτάνουμε στον Κομπότη.
Που βλέπει ανακριτή και εισαγγελέα να του κόβουνε το ποδόσφαιρο, αλλά να επιτρέπουνε στον Παπακωνσταντίνου να είναι εντός ποδοσφαίρου και ΕΠΟ. Εύλογα ο Κομπότης σαλτάρει και τρελαίνεται. Είπαμε όμως. Πέρα από το ότι όποιος διαφωνεί, μπορεί να κάνει μήνυση, αυτά είναι δανεικά. Οταν σφύριζε ο Κάμπαξης στο Λεβαδειακός-Παναιτωλικός, είχε τρελαθεί ο Κωστούλας. Οταν ο Λεβαδειακός έριχνε τρία γκολ στο πρώτο τέταρτο στον Ολυμπιακό και τελικά κέρδιζε 3-2, είχε τρελαθεί κάποιος άλλος, που κινδύνευε με υποβιβασμό. Δεν έχει τρελάνει μέχρι τώρα και λίγο κόσμο ο Κομπότης. Κάποια στιγμή, λοιπόν, έρχεται και η δικιά σου σειρά να τρελαθείς. Δεν γίνεται μια ζωή να τρελαίνεις εσύ τους άλλους. Αυτά, όπως είπαμε, είναι δανεικά.
Ερώτηση: Δηλαδή τα πλέι οφ γίνονται κάθε χρόνο για να παίζουν τέσσερις ομάδες και να βγαίνει πρώτος ο Παναθηναϊκός;
Πέρα από όλα τα άλλα ο Δέλλας είναι και οικονομικός. -Observer
http://www.sentragoal.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!