Μα τι έπαθαν (ευτυχώς όχι) όλοι οι άντρες;

γράφει το κορίτσι του διπλανού portal
Παίδες μου αγαπημένοι, και ειδικά εσείς λατρεμένα αγόρια, θα σας εξομολογηθώ κάτι: έχω πάθει την πλάκα μου με την πλάκα που έχουν πάθει πάρα πολλά (άλλα) αγόρια όταν βλέπουν τα κορίτσια να ανεβαίνουν σιγά-σιγά την κοινωνική σκάλα, μετά από αιώνες που γυάλιζαν τα σκαλοπάτια της για να σκαρφαλώνουν οι άλλοι. Το καταλαβαίνω φυσικά, κανένας μα κανένας ποτέ δεν παραδίδει ούτε καν μέρος της εξουσίας του εύκολα, το καταλαβαίνω ότι δυστυχώς η έννοια της κοινωνικής δικαιοσύνης για να φυτρώσει σε μια ψυχή θέλει κόπο και εκπαίδευση, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με πρωτοφανή απέχθεια -μίσος σχεδόν- διαστάσεων τσουνάμι. Βοήθησαν και τα σόσιαλ μίντια με την ανωνυμία τους βέβαια, να δούμε κατά πρόσωπο αυτή τη σκοτεινή εικόνα. Γιατί ο κάθε Μήτσος ζορίζεται να αποκαλέσει επώνυμα άχρηστη, κότα, τσουλάρα, αγάμητη και λεσβία (ταυτόχρονα) όποια γυναίκα πάει να ξεχωρίσει γιατί μετά δεν θα τον πλησιάζει καμία (κότα, τσουλάρα, αγάμητη ΚΑΙ λεσβία ταυτόχρονα). Ανώνυμα, όμως, αφήνει την ψυχή του να εκφραστεί ελεύθερα. Και ιδού ένα σημερινό παράδειγμα:
Έγραψε τις προάλλες στο protagon σχολιαστής κάτι θετικό για την προϊσταμένη του γερμανικού στρατού, τη Dr. Ursula von der Leyen, σημειώνοντας ότι «έχει 7 παιδιά και αξιολογότατη ακαδημαϊκή καριέρα». Τι ήταν να το γράψει; Άρπαξε το πληκτρολόγιο ο «Γιάννης» και άρχισε να πυροβολεί την κυρία αυτή που τόλμησε και να πάρει μια ανώτατη θέση και να κάνει ταυτόχρονα μια μεγάλη οικογένεια (προφανώς ακροβατώντας σαν φράου Μαίρη Παναγιωταρά ανάμεσα σε όλες αυτές τις ευθύνες). Την ισοπέδωσε τελείως, καταλογίζοντάς της τα κάτωθι (ενώ βεβαίως δεν ξέρει ΤΙΠΟΤΑ γι' αυτή):
1. Σιγά τη μάνα. Είναι σίγουρος ότι τα παιδιά της τα μεγάλωσαν νταντάδες αφού εργάζεται
2. Σιγά την εργαζόμενη. Πήρε άδεια 7 χρόνια για να βγάλει 7 εγκυμοσύνες
3. Επίσης είναι σίγουρος πως χρειάστηκε τρομερό χρόνο για «γυμναστήρια, δίαιτες κ.λπ. γιατί την τσέκαρε και αναρωτιέται πώς δείχνει στυλάτη μετά από 7 γέννες; Ε; Πώς;
4. Άρα, αποκλείεται να έκανε καμιά φοβερή ακαδημαϊκή καριέρα πηγαίνοντας από κούνια σε γυμναστήριο με μάσκες ομορφιάς μέλι και λεμόνι
5. Άρα, είχε μέσον και έκανε καριέρα. Βασικά τον άντρα της είχε μέσον που είναι δικτυωμένος (σ.σ. δεν είναι γνωστό ποιος είναι ο άντρας της, αλλά άντρας είναι ρε αδερφέ, μια δικτύωση θα την έχει. Και αυτή γυναίκα είναι βρε αδερφέ, πώς να ανέλθει χωρίς αντρικό σπρώξιμο;)
6. Επίσης στοιχηματίζει ότι δεν έχει μόνο άντρα δικτυωμένο αλλά είναι γόνος πλούσιας οικογένειας (το κατάλαβε από το όνομά της. Δεν του ξεφεύγει τίποτα του Γιάννη μας) που τη σπρώχνει κι αυτή (πλην του συζύγου) με όλα της τα χέρια για να κάνει καριέρα
7. Αλλά και σιγά την καριέρα! Ο γερμανικός στρατός είναι «ανύπαρκτο και μικρούλι παραρτηματάκι της πλάκας του πραγματικού στρατού που εδρεύει στη Γερμανία: του ΝΑΤΟ». Είσαι επικεφαλής του ΝΑΤΟ μαντάμ; OΧΙ! Ε, άει χάσου μωρή μαλάκω που παριστάνεις τη σπουδαία!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑΝΝΗ: «Δεν μιλάμε για καμία αξιόλογη καριέρα (το μόνο που έκανε ήταν να κάνει παιδιά στον προφανώς διαδικτυωμένο άνδρα της), μια τύπισσα που δεν είναι παρά γόνος αριστοκρατικής οικογένειας, όπως και το επίθετό της υποδεικνύει, και απλά και ωραία προσγειώθηκε στις θέσεις που κατέλαβε».
Στη συνέχεια ο Γιαννάκης κατατροπώνει επίσης την πρόεδρο του Κοσόβου (τη λέει σερβιτόρα του ΝΑΤΟ), την πρόεδρο της Κροατίας και άλλες βλαμμένες που νομίζουν πως είναι κάποιες και εκνευρίζουν αδίκως τον Γιάννη, εμποδίζοντάς τον να ανέβει την κοινωνική σκάλα όπως του αξίζει γιατί αυτός δεν κάνει 7 παιδιά, δεν πάει γυμναστήριο και δεν έχει διαπλεκόμενη γκόμενα (τη Σούλα έχει, την κομμώτρια που άμα λάχει και σηκώσει κεφάλι τής χώνει και καμιά μπούφλα να μην ξανοίγεται).
Υ.Γ: Και σημειώστε, παίδες μου αγαπημένοι, ότι ο Γιάννης και ομοϊδεάτες του είναι αναγνώστες του ΠΡΟΤΑΓΚΟΝ που ένα άλφα επίπεδο το έχει. Άμα ψάξετε σε άλλα σάιτ πιο χαμερπή, θα πάθετε κυριολεκτικά έμφραγμα με το μίσος εναντίον των γυναικών. Έχουν κυκλοφορήσει μάλιστα και τον όρο φεμιναζί=οι φεμινίστριες είναι ναζί!!! Όπου φεμινίστρια βλ. όποια έχει γνώμη. Οποιαδήποτε γνώμη διαφορετική από του «Γιάννη».
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ: Χριστούλη μου και Παναγίτσα μου, ξέρω θα το θεωρήσετε υποκριτικό να σας επικαλούμαι τέτοιο άθεο σκυλί που είμαι. Αυτή τη στιγμή της απελπισίας όμως χρειάζομαι μια υπεράνθρωπη δύναμη, τον Θεό, τον Βούδα, τον Άγιο Φραγκίσκο της Ασίζης βρε αδερφέ, να με διαβεβαιώσει ότι ο μαύρος βόρβορος του διαδικτύου δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα και ότι υπάρχουν κάπου κρυμμένοι άντρες και γυναίκες που αγαπούν ο ένας τον άλλον και πιστεύουν ο ένας στις δυνατότητες και τα δικαιώματα του άλλου. Απλώς δεν χρησιμοποιούν πολύ το πληκτρολόγιο…
ένα άρθρο των πρωταγωνιστών

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!