Ο Χριστός Φαντάρος παρών στη συνομιλία Θεού-Σαμαρά! Ο στρατεύσιμος γιός Θεού, εμφανίστηκε εκτάκτως στο βραδινό δελτίο του MEGA, για να περιγράψει μαζί με τη Μαρία Σπυράκη τα παραλειπόμενα από την ιστορική συνάντηση του Πατέρα του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό


Ο Χριστός, το τρίτο πρόσωπο, που λόγω πρωτοκόλλου είναι υποχρεωμένος να παραβρίσκεται σε όλες τις κουβέντες του Θεού με τους ανθρώπους και να κρατάει πρακτικά, περιέγραψε χθές στους τηλεθεατές με πολύ παραστατικό τρόπο το χρονικό της επικοινωνίας του Αντώνη Σαμαρά με την Αγία Οικογένεια.
Σύμφωνα λοιπόν με τον Χριστό, ο Αντώνης Σαμαράς, πέτυχε αυτή τη συνάντηση κορυφής, έχοντας την αμέριστη βοήθεια της Παναγίας, η οποία όχι μόνο κανόνισε το ραντεβού στο όρος Σινά, αλλά του έδειξε και το δρόμο. Τον πρωθυπουργό συνόδευσε ο Σίμος Κεδίκογλου και ο Φαήλος Κρανιδιώτης, που εκτός των άλλων είναι έμπειρος χαράκτης πέτρας, ώστε να καταγράψει τις εντολές αν χρειαζόνταν.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, η οποία διεξήχθη σε κλίμα εγκάδριο και φιλικό, ο Αντώνης Σαμαράς, εκτός των άλλων, αστειεύθηκε με τον Ύψιστο, προκειμένου να σπάσει ο πάγος, (Τον ρώτησε αν φοράει διαφορετική στολή όταν παριστάνει τον Θεό-Βοηθό – LOL!), ενώ στη συνέχεια ζήτησε να βάλει το χέρι του, ώστε τα κοιτάσματα πετρελαίου της χώρας, να φθάσουν σε επίπεδο Κουβέιτ και να αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια από μόνα τους.
Επίσης ο Έλληνας πρωθυπουργός, ζήτησε από τον Θεό, να εμφανιστεί σαν όραμα στη γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και να την πείσει να αλλάξει τη στάση της απέναντι στην Ελλάδα, όπως ακριβώς έκανε και ο Απόστολος Παύλος.
Όπως χαρακτηριστικά είπε on air ο Χριστός Φαντάρος, ο Αντώνης Σαμαράς, ζήτησε κι από εκείνον να επαναλάβει αν μπορεί το κόλπο με τον πολλαπλασιασμό των ψωμιών και των ψαριών, αλλά με βουλευτές.
Πάντως το γενικό συμπέρασμα, είναι ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δεν βρήκε στον Θεό, τη συμπαράσταση που περίμενε, πράγμα που του δημιούργησε υποψίες ότι ίσως λόγω υπερβολικής επίκλησης της Παναγίας, γεννήθηκε κάποια σύγκρουση αρμοδιοτήτων.
Σε κάποια στιγμή μάλιστα – θυμήθηκε χαρακτηριστικά ο Χριστός -  τα πνεύματα μεταξύ τους οξύνθηκαν, με αποτέλεσμα να ξεφύγει μια δυνατή βροντή από τον Θεό, προς την κατεύθυνση της Νέας Υόρκης!
Η Αποκάλυψη της Ισαποστόλου Μαρίας Σπυράκη, που αποτελεί πλέον ένα από τα Ιερά Νεοδημοκρατικά Κείμενα, αφού μέσα της, υπάρχουν αναφορές στον αριθμό 13,6 δις γνωστό και ως χάραγμα του «Αντι-Ευρωπαϊστή», προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων από τα άλλα κόμματα.
Συγκεκριμένα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι ως εμπειρότερος στις διαπραγματεύσεις με τον Θεό, έπρεπε να έχει πάει ο ίδιος και υπενθύμισε πως όσο ήταν υπουργός Οικονομικών, τον είχε πετάξει από το γραφείο του. Η Χρυσή Αυγή, πάλι, ανακοίνωσε ότι δεν αναγνωρίζει τον Θεό ως Έλληνα, λόγω της σιωνιστικής του ιδεολογίας. Τέλος, ο Πάνος Καμμένος ζήτησε να συσταθεί εξεταστική επτροπή και να τιμωρηθούν όποι χρησιμοποιούν καταχρηστικά την Παναγία ΤΟΥ, για το ξεπούλημα της εθνικής Κυριαρχίας.
Αργά το βράδυ πάντως, από την εκπομπή του, ο Γιώργος Τράγκας, υποστήριξε ότι και ο Θεός, δημιουργήθηκε για να χτυπήσει τον ίδιο και ζήτησε να του φέρουν ένα ναργιλέ, σαν αυτόν που είχε ο Αντώνης Σαμαράς, καθ’ όλη τη διάρκεια των συνομιλιών με τον Θεό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!