Κυκλοφόρησε το πρώτο cd του Καραμπέρη...

«Δε Καρντάσιανς» ονομάζεται το συγκρότημα του φερόμενου ως αρχηγού της σπείρας της Θεσσαλονίκης και των φίλων του και το cd του περιλαμβάνει live εκτελέσεις από τις εμφανίσεις του...

Στα ράφια των δισκοπωλείων βρίσκεται από χθες το πολυαναμενόμενο cd των «Καρντάσιανς», του ταλαντούχου φωνητικού συγκροτήματος από τη Θεσσαλονίκη, που ήδη κατάφερε να τραβήξει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και να εντυπωσιάσει όλη τη χώρα.
Ήδη από τον δίσκο, που περιλαμβάνει μουσική και τραγούδια από τις περιοδείες του συγκροτήματος στην πολιτική ζωή, έχει ξεχωρίσει το κομμάτι «Θα πέσει η Βουλή», που ερμηνεύει ο ίδιος ο Καραμπέρης και όλοι περιμενουν με αγωνία, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του, όπου να ‘ναι θα βγει και το video clip.
Στη νέα δουλειά του συγκροτήματος που πρώτη φορά κυκλοφορεί σε δίσκο, συμμετέχουν επίσης η πρώην σύζυγος του Καραμπέρη με τα κομμάτια «Ξέσπασμα» και «Εφιάλτης δίπλα του κα Τατιάνα μου» και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελλόπουλος με τα τραγούδια «Αβαβά» και «Βυζαντινός Τόκος» Το τελευταίο μάλιστα, έχει δώσει και το όνομά του στο cd και είναι αφιερωμένο στα ομόλογα με εγγύηση τον Βυζαντινό πλούτο της χώρας. Επίσης, φιλική συμμετοχή έχουν πολλοί επώνυμοι φίλοι του συγκροτήματος.
Εντύπωση τέλος, έχει προκαλέσει η vintage εμφάνιση των μελών του  group, που πιθανότατα θέλει να τονίσει τον διαχρονικό χαρακτήρα του αρχαιότερου ανδρικού επαγγέλματος στον κόσμο, του επαγγέλματος του «υψηλότοκου δανειστή»...
www.protagon.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!