Αλληλεγγύη στον Θεόδωρο Πάγκαλο!

του Δημήτρη Σαραντάκου


Αίσθηση έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η είδηση ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος δεν μπορεί να πληρώσει το ειδικό τέλος ακινήτων και ότι είναι αναγκασμένος να βγάλει στο σφυρί την περιουσία που κληρονόμησε. Τη σπαραχτική ομολογία την έκανε ο ίδιος στην εκπομπή των Καμπουράκη-Οικονομέα σήμερα το πρωί. Εμφανώς καταβεβλημένος, με χέρια που έτρεμαν, ο αντιπρόεδρος ψέλλισε: “Πρέπει να πληρώσω 7.500 και δεν τις έχω”.

Πνίγοντας με δυσκολία ένα λυγμό, συνέχισε: “Πρέπει να πουλήσω ένα από τα ακίνητα που κληρονόμησα από τον παππού μου. Αν δεν βρω αγοραστή; Ας με βάλει φυλακή ο Βενιζέλος!”
Το δράμα του αντιπροέδρου συγκίνησε βαθύτατα τους παρισταμένους. Τα μέλη του συνεργείου της εκπομπής έκαναν πρόχειρο έρανο μεταξύ τους και συγκέντρωσαν το ποσό των 86,20 ευρώ.
Δυστυχώς το ποσό αυτό δεν αρκεί -κατόπιν τούτου, ομάδα φιλάνθρωπων πολιτών έχει ανοίξει λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς. Μπορείτε να καταθέτετε τον οβολό σας, με την ένδειξη Free Pangalos!
Το θέμα σχολιάστηκε ευρύτατα. Αίσθηση έκανε το πώς ένας άνθρωπος ο οποίος πρόπερσι είχε δηλώσει οικογενειακό εισόδημα περίπου 850.000 ευρώ δεν έχει σήμερα 7500 και αναγκάζεται να βγάλει στο σφυρί την περιουσία του. Τι σου είναι ο άνθρωπος, σχολίαζαν πολλοί. Στη φωτογραφία, ο ελληνικός λαός εκφράζει τη συμπαράστασή του στον Θεόδωρο Πάγκαλο:
ΠΗΓΗ: www.sarantakos.wordpress.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!