666, ο αριθμός πίσω από κάθε αμαρτία...


Την Κυριακή 27 Μαρτίου τουλάχιστον δύο χιλιάδες συμπατριώτες μας πίστεψαν ότι ο καλός Θεός έστρωσε μία ωραία λιακάδα στον αττικό ουρανό, προκειμένου εκείνοι να διαδηλώσουν εναντίον της Κάρτας Πολίτη. Υποθέτω πως γνωρίζετε τον λόγο. Εγώ και εσείς βλέπουμε τον διάβολο στην πιστωτική κάρτα. Αυτοί τον βρίσκουν στην Κάρτα Πολίτη με την οποία θα μας εφοδιάσει η κυβέρνηση. Aκόμα και αν δεν εκκλησιάζεστε, ακόμα και αν δεν διαβάζετε Ελεύθερη Ωρα, θα έχετε ακούσει ότι ο αριθμός του Αντίχριστου θα βρίσκεται, αδιευκρίνιστο πως, στην Κάρτα Πολίτη: 666, ο αριθμός πίσω από κάθε αμαρτία.
Λέει ο πλέον αρμόδιος, ο Μητροπολίτης Πειραιώς (και διώκτης του Ελτον Τζον): «Φημολογείται ότι η συγκεκριμένη κάρτα θα φέρει τον δυσώνυμον αριθμόν του θηρίου της οριακής Αποκαλύψεως του Ευαγγελιστού Ιωάννου και ότι στόχος αυτής της διαδικασίας θα είναι να προετοιμασθεί ο κόσμος δια την διαδικασίαν του χαράγματος μέσω της εμφυτεύσεως microchip εις το ανθρώπινο σώμα.»
Η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή. Και έχει να κάνει με το τέλος κόσμου. Γι' αυτό αξίζει να τη δούμε από την αρχή.
Κανένας δεν γνωρίζει την παθολογική και ψυχολογική κατάσταση του Ιωάννη, όταν στο σπήλαιο της Πάτμου έγραφε την Αποκάλυψη, ένα κείμενο που, όπως μου διευκρινίζεται αρμοδίως, καλόν είναι ο πιστός να το διαβάσει με τη συνδρομή του πνευματικού του. Λογικό αφού, ούτως ή άλλως, το κείμενο είναι ακατάληπτο, παραληρηματικό. Γράφει ο Ιωάννης: «ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς’.» Δηλαδή:«Όποιος έχει μυαλό ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, που είναι αριθμός ανθρώπου. Ο αριθμός του είναι χξς» Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι το όνομα του θηρίου, δηλαδή του Αντίχριστου, θα σχηματίζει τον αριθμό χξς. Ποιος αριθμός είναι αυτός; Οι μελετητές δεν είναι απολύτως σίγουροι για το σύστημα που υιοθέτησε ο Ιωάννης. Χρησιμοποίησε την ελληνική ισοψηφία ή την εβραϊκή γεματρία; Για να μη χαθούμε σε διαδρόμους σκαμμένους μέσα σε αιώνες, ας δεχθούμε ότι ο χξς είναι ο αριθμός 666. Ομως αρκετοί ερευνητές εκτιμούν ότι ο αριθμός είναι ο 616. Τέλος υπάρχει και μία ορθόδοξη πατερική ανάγνωση που πιστεύει ότι το χξς δεν είναι αριθμός, αλλά αρχικά: Χριστός Ξένος Σταυρού, δηλαδή ο Αντίχριστος. Ούτως ή άλλως η ιστορία του 666 είναι στην πραγματικότητα ξένη με την ορθόδοξη παράδοση και μαρτυρία. Πρόκειται για εμμονή που απαντάται περισσότερο σε δυτικά δόγματα και προσφέρεται για σπέκουλα τηλεοπτικών ευαγγελιστών. Επίσης κάθε εποχή έχει να προσφέρει ένα πρόσωπο με όνομα που αποδίδεται με τον αριθμό του θηρίου. Στην αρχαιότητα ήταν ο Νέρωνας, ακολούθησαν Αμερικανοί πρόεδροι και επιχειρηματίες. Και για να μπείτε πιο καλά μέσα στην ίντριγκα, σημειώστε ότι και το «Βενέδικτος», μεταφράζεται σε 666. Ασφαλώς θα πείτε ότι είναι εξαιρετικά πιθανό και το «Μπάμπης» να δίνει 666. Ναι, αλλά κανένας Μπάμπης δεν έχει γίνει Πάπας της Ρώμης.
Στην Ελλάδα ο 666 έγινε πιο διάσημος και από τον αριθμό πληροφοριών καταλόγου χάρη στον γέροντα Παϊσιο. Είναι, άλλωστε, γνωστή η θέρμη με την οποία η ελίτ αυτής της χώρας αγκαλιάζει διάφορους γέροντες από το Αγιον Ορος στους οποίους και εξομολογείται σκέψεις και φόβους για την αποστολή που της ανέθεσε ο Κύριος. Ο Παϊσιος δεν ήταν ακριβώς αυτό το είδος του γέροντα. Δεν ήθελε να αρπάξει οικόπεδα, ήθελε να σώσει ψυχές. Ο Παϊσιος, λοιπόν, προειδοποιούσε για τη χρήση του 666 από νωρίς. Στην αρχή τον διέκρινε στα barcode. Μετά στους υπολογιστές, στην τηλεόραση και στο μέτωπο 3.000 ανθρώπων που χαράχθηκε από τους σιωνιστές. Δεν χρειάζονται και πολλά. Στη χώρα όπου χιλιάδες άνθρωποι αγοράζουν βιβλία με θέμα την άφιξη των Ελλήνων από άλλο πλανήτη, δεν είναι δα και δύσκολο να πείσεις άλλους τόσους για τον Αντίχριστο που θέλει να τους σημαδέψει στο μέτωπο, σαν γελάδια στην Αγρια Δύση.
Η Κάρτα του Πολίτη δεν φέρει πουθενά τον 666. Δεν έχει καν barcode. Εχει όμως chip. Αυτό αρκεί. Οι σιωνιστές δεν είναι εκείνοι που θέλουν να μας εμφυτέψουν chip; Ε, η Κάρτα Πολίτη δίνει στον Αντίχριστο και στα όργανά του τη δυνατότητα καταγραφής όλων των ανθρώπων. Είναι άγνωστο γιατί ο Αντίχριστος θέλει να δουλέψει με τον Ραγκούση, ούτε τι στο διάολο (στην κυριολεξία) θα κάνει με τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων που δεν θα πάρουν Κάρτα Πολίτη. Υπάρχει αντίλογος: από το έθνος των Ελλήνων θα ξεκινήσει, το δικό μας έθνος θέλουν στα δόντια τους οι σιωνιστές.
Στις κινητοποιήσεις κατά της Κάρτας Πολίτη ηγείται ο Νεκτάριος Μουλατσιώτης των παπαροκάδων. Ο Πειραιώς Σεραφείμ και ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος χαιρετίζουν την πρωτοβουλία. Η Ελεύθερη Ωρα αναδεικνύει το θέμα και ο ΛΑΟΣ συμπαρίσταται πολιτικά. Και η Ιερά Σύνοδος; Παραμένει άτολμη και αμήχανη μπροστά στον εμπαιγμό χιλιάδων ανθρώπων. Αρχικώς είχε ζητήσει να μη συμπεριλαμβάνεται στην Κάρτα ο αριθμός 666. Αργότερα επανήλθε με μία σοβαρότερη ανακοίνωση στην οποία δεν υπάρχει καμία αναφορά στον 666, αλλά μόνο στο θέμα των προσωπικών δεδομένων. Ομως είναι άλλο να ανησυχείς για την υποκλοπή των προσωπικών δεδομένων από τρίτους και άλλο να φοβάσαι τη χρήση τους από τον Αντίχριστο. Και η Εκκλησία αποφεύγει να πει στους πιστούς ότι ο Αντίχριστος, ακόμα και αν υπάρχει, δεν θα έχει πρόσβαση στα δεδομένα της Κάρτας.
Την Κυριακή έκλεισε το κέντρο της Αθήνας λόγω πορείας χριστιανών υπό τον Νεκτάριο Μουλατσιώτη. Ευτυχώς σε αυτή τη χώρα έχουμε δεχθεί ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα και είναι ελεύθερος να διαδηλώνει, ταλαιπωρώντας πολλούς περισσότερους από αυτούς που συμμετέχουν στην πορεία. Ομως απορώ αν γνωρίζουν όλοι αυτοί ότι ο μακαριστός Χριστόδουλος ήταν κάτοχος δελτίου ταυτότητας με αριθμό Η 666944/64.

www.protagon.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!