Έσπειραν οργανισμό, θερίζουν ρουσφέτια...



του Τάσου Τέλλογλου
Το ελληνικό δημόσιο αποφασισε να δημιουργήσει εναν οργανισμό για να διασφαλίσει –κάτι που γίνεται σε όλη την Ευρώπη -ότι η αγροτική γη θα παρέμενε αγροτική γη μετά από μεταβίβασή της, καταγράφοντας την, προτείνοντας μέτρα φορολογικά και άλλα. Ως εδώ όλα καλά. Μέχρι που αρχισε η υλοποίηση των προσλήψεων στο φορέα σε προεκλογική περίοδο. Και ο κάθε βουλευτής της ΝΔ εστελνε το καταλογάκι του με τα «επιθυμητά» αποτελεσματα και 3-4 άτομα για πρόσληψη.



Είχαν ακούσει ότι ο πρώην υπουργός Γεωργίας κ.Σωτήρης Χατζηγάκης, αποκαλούμενος και ευπατρίδης της πολιτικής, είχε αποφασίσει να ανοίξει υποκατάστημα της ΑΓΡΟΓΗΣ στα Τρίκαλα, πρωτεύουσα της εκλογικής του περιφέρειας για να φροντίσει προφανώς την δική του εκλογική πελατεία. Σύμφωνα με πληροφορίες απο τα Τρίκαλα στην ΑΓΡΟΓΗ γίνονταν προσλήψεις χωρίς ο οργανισμός να εχει γραφεία αλλά αυτό είναι παρωνυχίδα μπροστά στον συνολικό αριθμό των (περισσότερων) ασχέτων με το αντικείμενο υπαλλήλων που τελικά ξεπέρασαν τα 250 άτομα.


Η κα Κατερίνα Μπατζελή αποφασισε την 2η μέρα της θητείας της ως υπουργού να «μπλοκάρει» το φιλόδοξο σχέδιο του προκατόχου της αλλά το ΔΣ της εταιρείας προχώρησε στην υλοποίησή του. Αυτούς τώρα τους υπαλλήλους καλούμαστε να τους πληρώσουμε καθώς η απομακρυνσή τους φαίνεται νομικά αδύνατη. Μήπως θα έπρεπε οι αγρότες να ζητήσουν τα χρήματα που απαιτούν απο τους υπαλλήλους της ΑΓΡΟΓΗΣ και απο εκείνους που τους διόρισαν τοποθετώντας την υπόθεση στην ιστορική τροχιά της ελληνικής φαυλοκρατίας; 
ΠΗΓΗ: www.protagon.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!