Επιχειρηματικό «κίνημα» για τον δήμο Θεσσαλονίκης Προωθείται η υποψηφιότητα του πρώην προέδρου του ΣΒΒΕ, Ν.Ευθυμιάδη

Απογοητευμένοι από το ολοένα και μεγαλύτερο τέλμα στο οποίο βυθίζεται ηΘεσσαλονίκη, οι επιχειρηματίες της πόλης φαίνεται πως αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες της Voria.gr, η επιχειρηματική κοινότητα της συμπρωτεύουσας προωθεί για τη θέση του δημάρχου Θεσσαλονίκης την υποψηφιότητα τουΝίκου Ευθυμιάδη, πρώην προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας.

Όπως υποστηρίζουν οι σχετικές πληροφορίες, ο Ν. Ευθυμιάδης αναμένεται να συγκεντρώσει την υποστήριξη επιχειρηματιών που πρόσκεινται τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στη ΝΔ. Στόχος άλλωστε της συγκεκριμένης κίνησης είναι να αναδειχθούν τα υπερκομματικά χαρακτηριστικά της και να πειστούν οι Θεσσαλονικείς ότι επικεφαλής του κεντρικού δήμου της πόλης πρέπει να τεθεί ένα πρόσωπο που δεν θα έχει κομματικές αγκυλώσεις.

Μέσα στον Φεβρουάριο μάλιστα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση σε κεντρικό χώρο της Θεσσαλονίκης, που θα σημάνει το ξεκίνημα της προεκλογικής εκστρατείας του κ. Ευθυμιάδη. Στην εκδήλωση θα δώσουν το «παρών», εκφράζοντας την στήριξη τους στον γνωστό Θεσσαλονικιό επιχειρηματία, προσωπικότητες της πόλης, που τα ονόματα τους θα προκαλέσουν μεγάλη αίσθηση.

Ο Ν. Ευθυμιάδης είναι πρόεδρος του Ομίλου Redestos, που δραστηριοποιείται στους κλάδους προστασίας και θρέψης φυτών, πολλαπλασιαστικού υλικού, υπηρεσιών και εμπορίας τροφίμων. Έχει ασχοληθεί με διάφορες τοπικές και περιφερειακές πρωτοβουλίες που προωθούν την οικονομική ανάπτυξη, την καινοτομία, την οικοδόμηση θεσμών Δημοκρατίας και συνεργασίας του Ιδιωτικού με τον Δημόσιο τομέα και την προώθηση των άμεσων επενδύσεων στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Συμμετέχει σε πολλές Ευρωπαϊκές Ομάδες Προβληματισμού για θέματα ανάπτυξης και συνεργασίας στην Ν.Α. Ευρώπη.

Μεταξύ άλλων, είναι πρόεδρος επί τιμή στον ΣΒΒΕ, πρόεδρος του Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλονίκης, πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρίας Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος, αντιπρόεδρος του Κέντρου για την Δημοκρατία και Συμφιλίωση στην Ν.Α. Ευρώπη, πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Διευκόλυνσης Εξωτερικού Εμπορίου και πρόεδρος του Επιχειρηματικού Γραφείου Οικονομικής Συνεργασίας στην Ν.Α. Ευρώπη.

ΠΗΓΗ: www.voria.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!