Ρεκόρ δαπανών από το δήμαρχο της Νέας Υόρκης!


Ο Μπλούμπεργκ δαπάνησε 85 εκατομμύρια δολάρια για την τελευταία προεκλογική εκστρατεία, για την επανεκλογή του στη Δημαρχία της αμερικανικής μεγαλούπολης.


Ο αμερικανός πολυεκατομμυριούχος και δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ κατέγραψε ρεκόρ δαπανών των δικών του χρημάτων από οποιονδήποτε άλλο άτομο στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών που κατέχει δημόσιο αξίωμα, γράφουν οι «Τάιμς της Νέας Υόρκης».

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα καταγεγραμμένα στοιχεία ο Μπλούμπεργκ δαπάνησε 85 εκατομμύρια δολάρια για την τελευταία προεκλογική εκστρατεία, για την επανεκλογή του στη Δημαρχία της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Ο Μπλούμπεργκ φέρεται διατεθειμένος να ξοδέψει περίπου 110 με 140 εκατομμύρια δολάρια μέχρι τις 3 Νοεμβρίου για την επανεκλογή του ενώ το σύνολο των δαπανών του και για τις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις στις οποίες έχει λάβει μέρος αναμένεται να ξεπεράσουν το ποσό ρεκόρ των 250 εκατομμυρίων δολαρίων, αναφέρεται στο σχετικό άρθρο.

Τα τελευταία στοιχεία δημοσκόπησης δείχνουν ότι ο 67χρονος υποψήφιος προηγείται κατά 16 ποσοστιαίες μονάδες του αντιπάλου του Ουίλιαμ Τόμσον, του Δημοκρατικού υποψηφίου που για την προεκλογική του εκστρατεία έχει διαθέσει μόλις 6 εκατομμύρια δολάρια.

Οι Τάιμς επικαλούμενοι δήλωση της εκπρόσωπου του Τόμσον γράφουν ότι οι δαπάνες του Μπλούμπερκ για την προεκλογική εκστρατεία αποτελούν "ύβρη".

Οι περισσότερες δαπάνες έχουν διαθέτει για διαφημίσεις στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το διαδίκτυο και τα μέσα μεταφοράς καθώς και για πολυτελή πάρτυ και δεξιώσεις με λογαριασμούς που ανέρχονται για ένα γεύμα σε 322.521 δολάρια και για στάθμευση σε 39.858 δολάρια.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ;


ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!