Χαράς Ευαγγέλια!


Ξέρετε πολύ καλά το πρωινό κυκλοφοριακό μπάχαλο στους Αμπελόκηπους. Γύρω στις 8:00 π.μ. όταν ο κόσμος πάει στη δουλειά και τα παιδιά στο σχολείο, τότε ακριβώς ξεφορτώνουν τα διπλοπαρκαρισμένα φορτηγά των Super Market, δημιουργώντας το ανυπόφορο μποτιλιάρισμα. Τότε, επίσης διαλέγουν την ώρα τα απορριματοφόρα οχήματα του δήμου μας να μπλοκάρουν και τους δευτερεύοντες δρόμους, ολοκληρώνοντας τον αποκλεισμό μας!
Σήμερα όμως υπήρξε μεγάλη έκπληξη! Η Μεγάλου Αλεξάνδρου, με πορεία στην 28ης Οκτωβρίου ήταν άδεια! Άδεια σαν πίστα F1 στο Monaco! Κι αν δεν υπήρχαν οι πεζοί και τα παιδιά θα 'λεγες, πως κάτι συνέβη! 
Αλήθεια τί είχε συμβεί; 
Δεν λειτουργούσαν οι σηματοδότες και κάποιο συνεργείο έκανε συντήρηση...
Με τους σηματοδότες νεκρούς τα πάντα λειτουργούσαν!
(Άλλωστε, σύμφωνα με έρευνες, η μη λειτουργία των φαναριών, βοηθά την "ενδοσυνεννόηση" των οδηγών, τους κάνει πολύ προσεκτικότερους και η αποσυμφόρηση της κίνησης γίνεται πολύ πιο γρήγορα)
κ. Κουσενίδη ακούς;

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ακριβώς έτσι !!
Πού είναι η βιώσιμη κινητικότητα ;
Γνωρίζει κάποιος απο τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους τι είναι τούτο ;
Ενδιάφέρεται κανείς άλλος για αυτές τις έννοιες σ' αυτό τον τόπο ;
Σε παρακαλώ σε κάθε συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου , να τους λες δυνατά : " ecomobility - ecomobiity " μήπως ψάξουν να μάθουν ! Μήπως συγκινηθούν , μήπως ενδιαφερθούν , όχι για μας , αλλά τουλάχιστον για τα παιδια τους , που ζουν με τα PM10( φονικά μοκροσωματίδια) για 210 ημέρες το χρόνο πάνω από τα επιτρεπτά όρια της Ε.Ε.
Keep going Ydates
MM

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!