Καλώς ήρθατε στην ζούγκλα

3 ειδήσεις των τελευταίων ημερών που μου έκαναν εντύπωση.

Welcome to the jungle!

(Τίποτα δεν τελείωνει αν δεν τραγουδησει η χοντρή κυρία)

Ένα πράγμα θαυμάζω στους Αμερικανούς. Καταφέρνουν και τα πουλάνε όλα!!!
Από φουσκωτούς καναπέδες και κάθε είδους "εφεύρεση", δεκάδες άχρηστες συσκευές γυμναστικής τα βράδυα στα κανάλια telemarketing όλου του κόσμου, ντοκυμαντέρ για το πως γυρίστηκαν τα "Make off" μιας σαπουνόπερας, αληθινές αστυνομικές ιστορίες και συλλήψεις, μέχρι νυχτερινούς βομβαρδισμούς με αποκλειστικότητα του CNN, προεκλογικές καμπάνιες που κρατάνε ένα χρόνο κλπ. Και σε όλα αυτά συντονίζονται όλες οι τηλεοράσεις του κόσμου. Μιλάμε για αληθινή μηχανή παραγωγής χρημάτων. Τώρα μας προέκυψε και η ορκομωσία του Προέδρου. 2.000.000 κόσμος ζωντανά, κάτι εκατοντάδες εκατομύρια παγκοσμίως (φαντάσου χρήμα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα) για να δουν τι; Θα βγει και DVD, CD, και του χρόνου θα το δεις και στην εφημερίδα δώρο. Νομίζω ότι αυτός είναι ο μόνος λόγος που ο Obama βγήκε πρόεδρος. Απλά πουλάει περισσότερο.

Επεισόδια προκαλεί η κοπή δένδρων στην Πατησίων

(ΜΑΤ και πολίτες φυλάνε δέντρα στην πλατεία Αμερικής από την μανία του Δημάρχου Ν. Κακλαμάνη)

45 αιωνόβια πεύκα και φοίνικες στην πλατεία Αμερικής αποφάσισε να κόψει ο Δήμος Αθηναίων για να κατασκευάσει πάρκινγκ. Οι κάτοικοι αντέδρασαν, οργάνωσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στη συνέχεια προχώρησαν σε συμβολική δενδροφύτευση 40 δέντρων στο πάρκο Κύπρου. Ομάδες όμως αντιεξουσιαστών πέταξαν πέτρες, έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και προκάλεσαν ζημιές στα αστυνομικά τμήματα Κυψέλης και Αγίου Παντελεήμονα. Ακολούθησαν συγκρούσεις με τα ΜΑΤ με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Πατησίων. Τελικά τα ΜΑΤ μόνο πλαστικά χριστουγεννιάτικα δέντρα φυλάνε;
ΥΓ: Δήμαρχε πρόσεχε την επόμενη φορά που θα κόψεις δέντρα στους Αμπελόκηπους, μην γίνει εδώ της ..Πατησίων, γιατί βλέπω τον κόσμο λίγο αγριεμένο.

Λευκή Απεργία....Μπλόκα εκτός της Εθνικής
(Αγρότης στην Θεσσαλία διαδηλώνει ειρηνικά για τα δίκαια αιτήματα του)

Παρακολουθώ αυτές τις μέρες διάφορα σχόλια "αγανακτισμένων πολιτών" (ωχ, πάλι αυτοί;) και μερικών υπουργών, που τάχα μου είναι με τους αγρότες -κι οι δικοί τους παπούδες αγρότες ήταν-, αλλά δεν καταλαβαίνουν γιατί θα πρέπει να ταλαιπωρούνται και προτείνουν τα τρακτέρ να είναι εκτός της Εθνικής, θέλουν να κάνουν αγωγές για παρακώλυση κυκλοφορίας , να γίνουν αόρατα τέλος πάντων. Το βασικό επιχείρημα: "η ελευθερία τους τελειώνει όταν αρχίζουν να καταπατούν με το έτσι θέλω την δική μας ελευθερία." Sorry guys αλλά μεγαλύτερη παπαριά δεν έχω ακούσει και στο φινάλε βαρέθηκα και να την ακούω. Ρε, ξέρετε κανέναν αγώνα, καμμιά μάχη, από τον καναπέ; Πέστε μου και μένα να αγωνιστώ γιατί έχω αιτήματα. Αυτά τα μέσα έχουν οι αγρότες, μ' αυτά πολεμάνε. Και απ' ότι φαίνεται αυτή η τακτική θα τους δικαιώσει. Όταν επί εφτά μήνες φώναζαν και κανείς -Κυβέρνηση, ΜΜΕ, κοινή γνώμη- δεν ασχολήθηκε ενώ τώρα που έκλεισαν τους δρόμους ασχολούμαστε όλοι μαζί τους, ποιό μήνυμα περνάει και στους υπόλοιπους; Να σου πω; Welcome to the jungle!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!