Επί γης Ειρήνη αλλά επί δρόμων ...Πόλεμος!

Έρχομαι από το κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου εργάζομαι. Λύστε μου μια απορία ρε παιδιά. Ποιός πανεπιστήμονας, ποιος μυαλοπώλης, ποιός φωστήρας, ποιά φωτισμένη διάνοια του Δήμου Θεσσαλονίκης πρότεινε στον Δήμαρχο να αφήσει ελεύθερο το πάρκινγκ;

Ακούστε όλη την είδηση: "16 Δεκεμβρίου: Η λήψη 15 μέτρων για τη στήριξη και την τόνωση της αγοράς του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης, μετά τα πρόσφατα επεισόδια, συμφωνήθηκε στη διάρκεια σύσκεψης το πρωί στο δημαρχείο της πόλης, με επικεφαλής το δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και τη συμμετοχή όλων των αρμόδιω
ν φορέων. Σε αυτά περιλαμβάνονται η επιστροφή όλων των πινακίδων από τη δημοτική αστυνομία, χωρίς την καταβολή προστίμου, έως τις 31 Δεκεμβρίου, η ελεύθερη στάθμευση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στο πλακόστρωτο της παραλίας."
(Έχετε ξαναδεί έτσι την Πλατεία Ναυαρίνου;)

Το τι έγινε το φαντάζεστε... Ο Ελληναράς βρήκε επιτέλους την Γη της Επαγγελίας του. Το αποτέλεσμα το ζήσαμε. Οι φωτογραφίες από το blog Thessaloniki που σας παραθέτουμε απλώς το επιβεβαιώνουν.
(Τσιμισκή: Και δεξιά και αριστερά παρκαρισμένα, βγαίνουν και κάθε τόσο τα λεωφορεία οπότε...)

Τι κι αν οι έμποροι προσπαθούν να προσελκύσουν τον κόσμο; Μουσικές εκδηλώσεις, ξυλοπόδαροι, φιλαρμονικές, γιορτές αγοράς, εκπτωτικά κουπόνια, κλόουν και χίλια δυο ακόμη κολπάκια, μπας και κατέβουμε να ψωνίζουμε. Και με μιά του κίνηση ο Δήμος μας διώχνει.
Ξέρετε τι με ενδιαφέρει εμένα; Να βρω καλό εμπόρευμα, σε καλή τιμή, άνετα και γρήγορα. Ούτε οι ξυλοπόδαροι, ούτε η μαϊμού με τον Ταρζάν και τον Ποκοπίκο θα με τραβήξουν. Και όσο καλή διάθεση και να έχω, αν είναι να ταλαιπωρηθώ κάνα τρίωρο τι να το κάνω; Σε μια περίοδο που θα έπρεπε ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ το αυτοκίνητο από το κέντρο, να κατέβουμε και μεις σαν άνθρωποι με τα παιδιά μας, να κάνουμε τα ψώνια μας,ο Δήμος Θεσσαλονίκης κάνει ακριβώς το αντίθετο. Και πως θα κατεβαίναμε; Με τα ΜΜΜ, με έξτρα λεωφορεία που θα ναύλωνε ο Δήμος σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο, με ταξί, με παϊτονάκια, δεν ξέρω. Εδώ σας θέλω Δημοτικοί μυαλοπώληδες μου. Εδώ βρείτε μου μια λύση. Όχι το εύκολο. Ελεύθερο το πάρκινγκ, πάρτε πίσω και τις πινακίδες και ο σώζων εαυτόν σωθήτω!

Συγχαρητήρια κύριοι. Με στείλατε με άνεση στο ...Cosmos! Και χωρίς τύψεις.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φιλοι και φιλες,σχολιαστες και διαχειρηστες,καλα και ευτηχισμενα χριστουγεννα.Η καινουργια χρονια να σας βρει υγειης και δυνατους.
ΕΛ ΣΙΝΤ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
cool blog
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
See you in these things, I think, I started feeling good!
Personalized Signature:贵州信息港休闲游戏中心,我爱掼蛋网,重庆游戏中心,金游世界视频棋牌游戏中心,南通棋牌游戏中心,贵港热线休闲游戏中心,淮安棋牌游戏中心

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!