Ατυχές κα Μποττέλη


Ζητώντας συγγνώμη από τον… Χατζιδάκι! (και όχι από τον στιχουργό Άρη Δαβαράκη) η εξαίρετη καλλιτέχνιδα Μελίνα Μποττέλη στην συναυλία της στο δήμο Αμπελοκήπων (27/12/2008) αλλοίωσε την τελευταία στροφή της «πορνογραφίας» και αντί για «πορνογραφία σημαίνει συνουσία, συνωμοσία στο φως των αστεριών» είπε κάτι σε «Μακεδονία, Χριστός κι ορθοδοξία, δημοκρατία, Ελλάδα των καιρών» κλπ. Τώρα το ότι ο Μέγας Αλέξανδρος, περί του οποίου οι έριδες, ήταν γεννημένος πριν τον Χριστούλη και πολύ πριν την ορθοδοξία είναι λεπτομέρεια. που δεν βολεύει τον αυτόκλητο στιχουργό του άκομψου μακεδονομαχικού τετράστιχου.

Και το να ζητάς συγγνώμη από έναν νεκρό, για να βεβηλώσεις το έργο του και να το βεβηλώνεις, χωρίς να ζητάς και συγγνώμη είναι ανεπίτρεπτο, ειδικά στην περίπτωση του Χατζιδάκι που θα άρχιζε τις σφαλιάρες και τις μηνύσεις. Στα «κακοτράχαλα τα βουνά» εκεί που ο Γκάτσος λέει από τη «Ρούμελη στο Μωριά» η κα Μποττέλη τραγούδησε «από τη Δράμα στο Μωριά» καθώς ο σύζυγός της Μαργαρίτης Τζίμας (ναι ναι) υπουργός Μακεδονίας Θράκης κατάγεται από τη Δράμα.

Τώρα το ότι η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση του δήμου με το ΥΜΑΘ, δηλαδή ο υπουργός έκλεισε στη γυναίκα του συναυλία, είναι λεπτομέρεια για τον υπουργό ο οποίος όμως θυμήθηκε ότι ο ειδικός φρουρός που σκότωσε τον Αλέξη διορίστηκε επί ΠΑΣΟΚ!

(Καλλιτεχνικά ο πιανίστας Γιάννης Φίνας και η Μελίνα Μποττέλη ήταν εξαίρετικοί, αν και η επιλογή των τραγουδιών του Χατζιδάκι ήταν μάλλον επιδερμική)

Κώστας Κρικέλης

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχεις δίκιο εκδότη, αλλά σε έναν κόσμο όπου όλοι έχουν δίκιο που να βρεθεί το άδικο?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φιλε κωστα εισαι αδικος.
θα πρεπει να ερθεις στη θεση αυτης της "εξαιρετης κυριας" κατα ταλλα.
Υπουργος μακεδονιας ο αντρας της, τι ειθελες ναχει στο μυαλο της;
Το παραπανω εγινε - υπουργος εννοω - με τη βοηθεια του χριστου.
Η σφαιρα του μπατσου με την βοηθεια του θεου που τοτε ηταν με το πασοκ.
οσο για την σεμνοτητα ολων αυτων ;
Φτου σας αχρειοι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τελικά τον έφαγες τον Υπουργό..


ΓΧ
Ο χρήστης Unknown είπε…
i kiria mpoteli ine eksereti gineka ke tin agapw polu ... dn akouo tipota kako gia autin...
Ο χρήστης Unknown είπε…
ine episis ke poli omorfi!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!