Κάτω ο Υδάτης! Κάτω κι ο Ιζνογκούντ! ...Ο KKKlan τα χώνει γερά!


Τι να σε κάνω  γαλανή,  να γίνεις  μαυρομάτα

Αντικαθιστώντας το macintosh με pc του Θεού, μπορώ να γίνομαι  ενοχλητικός πια με ελληνικούς  χαρακτήρες.  Με όση κακή διάθεση μπόρεσα να μαζέψω το πρωί, θέλω να σας πω ότι το blog σας,  εξελίσσεται σε γυμνασιακό λεύκωμα όπου ο Υδάτης και ο Ιζνογκούντ αναλαμβάνουν να μας βομβαρδίζουν καθημερινά  με ειδήσεις  που κυρίως δεν μας ενδιαφέρουν αλλά δεν σηκώνουν και κουβέντα. Το blog αναφέρεται ως «ελεύθερο βήμα διαλόγου»  αλλά ούτε διάλογος γίνεται πια- με τόσες αναρτήσεις αλλά και μου θυμίζει όπως προέγραψα λεύκωμα με αναρτήσεις του στιλ «αγάπη είναι..» «φιλία είναι» και  άλλα που δεν θέλουμε να θυμόμαστε. Τι να σου γράψω για το κρασί της Ραψάνης, για το κωλόδεντρο του νομάρχη αλλά και το κατεβατό του Πολυτεχνείου που μου θύμισε προετοιμασία εκδήλωσης της β’ λυκείου για την επέτειο?  Ή την παπαριά για τις γυναίκες οδηγούς? Οι δυο προαναφερθέντες  θεωρούν πως πρέπει ΚΑΘΕ μέρα να μας ενημερώνουν για σημαντικά, ασήμαντα και άλλα αντ’ άλλων χωρίς να μας αφήνουν  χρόνο να κουβεντιάσουμε και να μαλακιστούμε ως το πρωτόκολλον του νεοέλληνος ορίζει.  Εγώ βαρέθηκα να απαντάω συνέχεια σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θα γκαβλώσουν οι συντάκτες θεμάτων, αλλά και εκεί που θέλω να τα χώσω δεν το κάνω έτσι  γιατί τα πήρα στο κρανίο  και να πάτε να γαλουχηθείτε. Μας έχετε γραμμένους στα υποκαταστήματα των αναπαραγωγικών σας μηχανισμών και κοιτάτε μόνο τα κλικ που φέρνουν οι αναρτήσεις.  Αν δεν θέλετε να κουβεντιάζουμε και  να διαφωνούμε, κόβοντάς μας την κουβέντα με καινούργια ανάρτηση, πείτε το μας για να ασχοληθούμε με φεστιβάλ παζλ. 

Κάτω η τυραννία των καθημερινών αναρτήσεων

Κάτω ο Υδάτης

Κάτω ο Ιζνογκούντ Π

Κάτω απ’ την κληματαριά πόσο μου λειψες πατρίδα

Ζήτω  η ελευθερία (αρβανιτάκη) στο διάλογο

KKKlan

Σχόλια

Ο χρήστης Alexander Ydates είπε…
Τι έγινε ρε ΚΚΚλαν; Σε εκδικούνται; Κανείς δεν σχολιάζει!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
KKKlan
Οπως έχεις καταλάβει, είμαι ένας φτωχός και μόνος κκκλανανμποϊ. Και επειδή δεν μου φτασαν αυτά που έγραψα, θέλω να συμπληρώσω πως αν γοητεύεστε με την ιδέα να σας αναγνωρίζουν πανελληνίως και να σας διαβάζουν σε όλη της Ελλάδα, εγώ θα βγω για καφέ με την Κάρλα Μπρούνι για να με αναγνωρίζουν πανευρωπαϊκά και ακόμα παραπέρα. Αν το θέμα που με τόση αμετροέπεια ανέπτυξα δεν συγκινεί κανέναν από τους συμμετέχοντες στο μπλόγκ ένα έχω να πώ...
"Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος, πότε κόλαση και πότε η Ανάβυσσος".
Οταν σίγησε ο ΚΚΚλαν...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι έγινε ρε Κλαν; Αναβαθμίστηκες σε συντάκτη από σχολιαστή; Γι'αυτό χάθηκες;Τα ψηνες με τον αρχισυντάκτη φαίνεται. Έτσι γίνεται. Αυτός που γκρινιάζει παίρνει μια θεσούλα για να σταματήσει. Άντε και εις ανώτερα.

ΓΧ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1:41 μμ


Κλαν ,παιδί μου ,ποτέ το έπαθες αυτό ?

Ξαφνικό ήταν η είχες συμπτώματα από καιρό ?
Ο χρήστης Alexander Ydates είπε…
Προς ΓΧ
αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο σχολιαστή. Το blog ΕΙΝΑΙ ελεύθερο βήμα. Κι όχι στα λόγια. Αν οποιοσδήποτε επιθυμεί να αναρτήσει οποιοδήποτε θέμα μπορεί να το κάνει, χωρίς λογοκρισία, χωρίς ενδοιασμό. Με ενα απλό e-mail.
Όσο για τον ΚΚΚλαν, ξεφωνίστε τον όσο μπορείτε! άκου κάτω ο Υδάτης!...
Ο χρήστης Κώστας Π. είπε…
Άντε να σχολιάσουμε και μεις να τον ανεβάσουμε λίγο να αισθανθεί δικαιωμένος. Έτσι μπορεί να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Να ποιός είναι ο πραγματικός Ιζνογκούντ!!

Πάνω ο Υδάτης!!


ΥΓ: Τελικά μάλλον έχει δικιο η γυναίκα μου που με λέει γκρινιάρη...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μωρέ κουφαλίτσες, ξερνάω τόσο εμετό για το μπλόγκ και σεις ασχολείστε μαζί μου. Μόνο εμένα ενοχλεί το καθεστώς ΥδατοΠί? Όχι το ότι γράφουν αλλά το ότι χώνουν συνέχεια κείμενα?
Νομίζω το καλλιτεχνικό πατινάζ μου πάει πιο πολύ και θα αφήσω εσάς τις κωλόγριες να πλέκετε βελονάκι και να χαζεύετε αναρτήσεις. Ο οχετός της μαλακίας μου θα αλλάξει ρου!
ΚΚΚλαν από δω κι άλλοι παν
Ο χρήστης Κώστας Π. είπε…
Όλη η αλήθεια και φωτο για ΚΚΚ. Σε ένα μπλογκ που σύμφωνα με την επικεφαλίδα του είμαι "υπεύθυνος για τον νόμο".

Διαβάστε εδω

http://atsarantos.blogspot.com/2008/11/blog-post_2496.html
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κοντσέρτο για κλαν-υβόλα

Αι γερμανικαί κατοχικαί δυνάμεις, ενετόπισαν σήμερον την πρωίαν πατριωτικό μπλογκ και συνέλαβαν άπαντες τους σχολιαστές. Οι σχολιαστές μετεφέρθησαν με άκρα μυστικότητα σε χώρο εκτός των Αμπελοκήπων όπου και παρετάχθησαν σε σειρά. Απέναντί τους το γερμανικόν μυδραλλιοβόλον έτοιμον να θερίσει ψυχάς. Τραγική εικόνα η ελληνίδα δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά ΑΛεξάνδρα Υδάτη που κλαίει παράμεραμε αναφιλλητά αλλά και η μικρή Κωνσταντίνα Π., το κοριτσάκι με τα σπίρτα που προσπαθεί ματαίως να πουλήσει ένα κουτί στους υπό εκτέλεση πατριώτες. Δύο ελληνικές αθώες ψυχές που εβρέθησαν τυχαία εις τον μακάβριον χώρο της εκτελέσεως. Τα γερμανικά σκυλιά της Γκεστάπο απομακρύνουν βιαίως τις δυο ελληνοπούλες, και με παγερό βλέμμα διατάσσουν ΠΥΡΡΡ!
Οι πατριώτες σχολιαστές άρχισαν ήδη να τραγουδούν με ραγισμένη φωνη "Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή, και μόνο που με κοιτάς λιώνω και μόνο που με κοιτααας". Το μυδράλλιο ξερνάει φωτιά τόση που το κοριτσάκι με τα σπίρτα σκέφτεται πως δεν θα πουλήσει τίποτα σήμερα. Η Αλεξάνδρα με τα χρυσά μαλλιά φωνάζει "δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ".
Ένα μήνα μετά η δασκάλα και το κοριτσάκι γράψαν τα ονόματα των πατριωτών σε ένα πανί και το κρέμασαν στον τόπο της εκτέλεσης.
Ήταν η πρώτη τους ανάρτηση...
ΚΚΚλαν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι περίπτωση είναι αυτός ο Κλαν, στημένος σε ενα PC και κολλημένος στα μυαλά με στόκο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τελικα μαλλον ο ΚΚΚ εχει δικιο.τα σχολια ειναι πιο σπαρταριστα,σαν τα φρεσκα ψαρια.
οποτε ας κουνησει τον κωλο του κιας γραψει κανενα σχολιακι της προκοπης να μπορεσουμε κι εμεις να πουμε την μαλακια μας.
ΕΛ ΣΙΝΤ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!