Με προσοχή! ...μερικές φορές, ξέρετε εσείς!


Πήρε και χειμώνιασε. Άρχισε το ψιλόβροχο Θεσσαλονίκης, εξ ίσου διάσημο με τα κουλούρια της πόλης μας, η άσφαλτος γλιστρά, το κρύο έσφιξε και τ' αυτοκίνητα πολλαπλασιάστηκαν. Οι δρόμοι γεμίσαν και για να πας απο Αμπελόκηπους στην έκθεση, θέλεις τώρα 45 με 50 λεπτά, αντί για το καθιερωμένο μισάωρο. Ουδέν το κακόν!
Το κακό αρχίζει μόλις συναντήσεις ή συναντηθείς με γυναίκες οδηγούς! Ξεκαθαρίζω ότι ΔΕΝ είναι όλες οι γυναίκες κακοί οδηγοί. Είναι οι περισσότερες απ' αυτές! Συντριπτικά οι περισσότερες! Οι γυναίκες οδηγοί χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.
Α. στις τρομαγμένες και
Β. στις κατατρομαγμένες!
Τη διαφορά την καταλαβαίνετε στο σηματοδότη. Εάν είναι μεγάλη η διασταύρωση και πολλά τ' αυτοκίνητα, μερικές φορές (όχι όλες) μαρμαρώνουν και περιμένουν, στωικά, την Δευτέρα Παρουσία!
Δεύτερη εμφανής διαφορά είναι ο χαρακτηριστικός τρόπος που ανυψώνονται πίσω απο το τιμόνι, προσπαθώντας να δουν τη φάτσα του οχήματός τους! Γιατί θέλουν να τη δούν, δεν έχω καταλάβει ακόμη! Αυτές, όμως, ξέρουν!
Η Barbie είναι η περίφημη ξανθιά κούκλα του Hollywood. Αυτή με τον John John για όσους δεν κατάλαβαν... (μπορεί να είναι και της BiBiBo - δεν έχει σημασία.) Με κατάπληξη παρατηρώ πως οι περισσότερες γυναίκες οδηγοί, ιδιαίτερα οι νέες είναι πιστά αντίγραφα της Barbie! Κατάξανθες με κόκκινα χείλη, μαύρα γιαλιά ηλίου, τσιγαράκι στο ένα χέρι και τηλέφωνο στο άλλο! Και μιλούν! Συνέχεια μιλούν! Με ποιό χέρι οδηγούν;
Έγραψα παραπάνω για το κακό, που πολλαπλασιάζεται με την παρουσία τους! Γιατί;
1. Επειδή οδηγούν πολύ αργά.
2. Επειδή δεν μπορούν να οδηγούν σε ευθεία γραμμή.
3. Ούτε στο μποτιλιάρισμα μπορούν να σταματήσουν σε ευθεία, πίσω απο τα προπορευόμενα οχήματα! (ρωτήστε αυτούς που χρησιμοποιούν μηχανάκια! αυτοί ξέρουν!)
4. Επειδή θέλουν να είναι πολύ προσεκτικές.... κάνουν τα λάθη! (ρωτήστε τες, πολλές το παραδέχτηκαν σε μένα.)
5. Τέλος, επειδή βλέπουν τις βιτρίνες!
Η φωτό είναι διάσημη στο διαδίκτυο. Όμως οφείλω να ομολογήσω πως όσο κακές οδηγοί είναι οι γυναίκες με το αυτοκίνητο, τόσο τσακάλια είναι οι ελάχιστες που χρησιμοποιούν μηχανάκι! Κι η ανωτέρω φωτό τις αδικεί! (τις οδηγούς με τα μηχανάκια εννοώ) Είπατε τίποτε;

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μισογύνη !...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
υδατη αυτο ειναι ρατσισμος!
δεν νομιζεις οτι η αποψη σου για τις γυναικες ειναι καλη μονο για τους φιλους σου και οχι για ενα τετοιο blog?
Ο χρήστης Alexander Ydates είπε…
Ούτε μισογύνης είμαι ούτε ρατσιστής! Οι απόψεις μου αφορούν στις γυναίκες που ΟΔΗΓΟΥΝ άσχημα! Ούτε στο γυναικείο φύλο, ούτε στις γυναίκες μαγείρισσες, νοικοκυρές, γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς, υπαλλήλους, αφεντικά κλπ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
udati antra kale odige . ME MATIA PANORAMIKH ,ATROMHTE ,ME FOBERA ANTANAKLASTIKA POY KOITAS MONO TIS BAMENES KAI TA KINHTA TOYS ,PROSEXE GIATI AYTES FTAINE OTAN PEFTEIS.
Ο χρήστης paratiritis είπε…
Επειδή τρώγεται ο κώλος μου εδώ και μέρες Υδατοστεγή για την ανάρτηση καταρχήν θα σου απαντήσω γιατί κοιτάνε οι γυναίκες τη φάτσα του οχήματός τους. Γιατί μάθανε από τους άντρες ότι τα 10 εκατοστά είναι πάνω από 25 και άντε να υπολογίσουν την απόσταση!
Δεν με κάνει έξαλλο αυτό που γράφεις για τις γυναίκες τόσο όσο ότι με αυτό το σχόλιο σου ΑΘΩΩΝΕΙΣ την πλειοψηφία των αληταράδων αντρών οδηγών που μόνο αυτοί περνάνε με κόκκινο, μόνο αυτοί προσεγγίζουν τα μηχανάκια για να ρίξουν τους οδηγούς, μόνο αυτοί δεν πλένουν πιάτα γιατί είναι ανίκανοι ακόμα και γι αυτό, οδηγούν μεθυσμένοι γιατί είναι μάγκες, ΜΟΝΟ αυτοί βγαίνουν στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσουν ένα μποτιλιάρισμα. ΜΟΝΟ αυτοί ως νεοέλληνες κάφροι τοποθετούν ηχεία 3000 Βάττ και δεν ακούν παρά μόνο το δονητή στον κώλο τους.
Ξέρω γυναίκες που είναι καλύτεροι οδηγοί από μένα που θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους περισσότερους δολοφόνους.
Και όταν μιλάς για τις γυναίκες να πλένεις το στόμα σου με γαλλική σαμπάνια και χαβιάρι μαζεμένο στις ακτές της Γουαδελούπης, και να κερνάς και τους φίλους σου ένα σαλέπι ολικής αλέσεως.
(Άμα σε πετύχω στο δρόμο να οδηγάς μηχανή, θα κορνάρω σε ΜΟΡΣ)
ΚΚλαν άσος του βολάν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εξυπνος αντρας ειναι αυτος που γνωριζει οτι μονο απο γυναικες μπορει να μαθει, εστω και αν δεν καταλαβει τιποτα.το πιο σιγουρο ειναι οτι θα παρει πολλα.

δικο μου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγκαθε μ'αυτα τα "ξεφλουδισμενος" προδιδεις την ταυτοτητα σου.
Οσο για το σχολιο του ΚΚΚλαν ενα εχω να πω.
ΚΚΚλαν ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!
ΕΛ ΣΙΝΤ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και αλλα δυο σαλέπια για τον Άγκαθο και τον Σιντ, μια κόκα κόλα κι ένα λίτρο παϊδάκια. Κερνάει ο Υδάτης
ΚΚΚλαν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τώρα το πήρα χαμπάρι!
ΚΚΚλαν για Δήμαρχος !
Συμφωνώ μέχρι εκεί πού δεν πάει.
Να ξεκινήσουμε καμπάνια πάραυτα.

Ενας γιαλαντζί αριστερός.
Ο χρήστης paratiritis είπε…
Aγαπητοί αυτόκλητοι υπερασπιστές της δημαρχιακής μου προοπτικής, ξεφεύγετε από το θέμα που είναι οι γυναίκες οδηγοί και κολακεύετε τα πιο ποταπά μου ένστικτα χωρίς λόγο, γνωρίζοντας πως το ποταπό είναι το αγαπημένο μου και υποκύπτω πάραυτα
ΚΚΚλαν

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κυκλοφορεί ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ο κουτσοφλέβαρος...

Κυκλοφορεί ο Χριστουγενιάτικος ΚΑΤΟΙΚΟΣ!

Κυκλοφορεί ηλεκτρονικά ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ Νοεμβρίου!